Welkom bij de info pagina van de Puppy Coach.
Puppy Coach is een redelijk nieuw concept.
Wij komen namelijk aan huis om u te helpen met de opvoeding van uw pup.
Ik geef les op een positieve manier, dit betekend dat goed gedrag en het aanleren van oefeningen door middel van een beloningssysteem gaat. Ik maak daarbij gebruik van de clicker. Wij zijn er ook voor u en voor al uw vragen over uw hond in uw eigen omgeving.

PUPPY COACH:
Wat leren we bij de puppy Coach doordat ik met de clicker werk zorgen we er samen voor dat u en eventueel het hele gezin op een positieve manier de basis oefeningen aan de pup leren,  waardoor de de band tussen u en uw pup wordt versterkt. Daarbij scheelt het absolute dat we voor de pup in een vertrouwde omgeving trainen. De basis oefeningen die we gaan aanleren zijn:
De naam oefening, aandacht voor de baas.
De zit oefening.
De af oefening.
De hier oefening.
De naast
De voet en  het wandelen zonder trekken.
ook komen er balans oefeningen aanbod.

De PUPPY COACH bestaan uit 7 lessen van ongeveer 3 kwartier
De eerste les is meestal langer i.v.m. uitleg van de cursus en kennismaking met u en uw pup. Geen enkele les is het zelfde. Ik maak gebruik van materialen die ik altijd bij mij heb.  Dit kan zijn een ladder, een krukje, een balans bord, een hoogte sprongetje en of een tunnel. Daarom zijn mijn lessen gevarieerd maar altijd positief en zonder dwang.
Geen enkele combinatie/band tussen baas en pup , gezin en pup is het zelfde dit maakt dat het werken als PUPPY COACH elke keer weer een uitdaging is.

Tarief: € 265,-

COMBI CURSUS
De COMBI CURSUS is een cursus van 8 lessen
waarbij u 4 lessen gehoorzaamheid aangeboden krijgt en 4 lessen speuren.
De gehoorzaamheid lessen zullen bij u thuis zijn.
De speur lessen op locatie in een natuurgebied in midden Nederland.

Deze cursus is zeer geschikt voor jonge honden die al een puppy cursus ( eventueel elders) gevolgd hebben en de aangeleerde oefeningen willen vasthouden, en of willen uitbreiden. Maar ook al vast willen proeven aan het fenomeen Praktijk Speuren.
De lessen kunnen bij voorkeur om en om gevolgd worden zodat er veel variatie blijft in het trainen met uw hond.

Heeft uw wel al bij Cani Care Coach de Puppy en of de Puber Coach cursus doorlopen dan is deze cursus zeer geschikt om eventueel mee af te sluiten. Deze cursus zorgt voor veel variatie, uw leert de beginselen van het praktijk speuren aan met uw hond. Maar bent tijdens de andere 4 lessen nog bezig met gehoorzaamheid. Zo krijgt u de gelegenheid om uit te proberen of het praktijk speuren iets voor u en uw hond is. En verliest/verslapt u niet de gehoorzaamheid lessen met uw hond. De lessen worden dan om en om gegeven.

Tarief € 295,-